Liga engleză (EFL) a anunţat, miercuri, că a amendat clubul Liverpool pentru folosirea unui jucător neeligibil la meciul cu Milton Keynes Dons, din data de 25 septembrie, din Cupa Ligii. Liverpool risca excluderea din competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de luna trecută, pentru Liverpool a jucat Pedro Chirivella Burgos, fotbalist pentru care clubul nu primise autorizaţie internaţională după un împrumut expirat.

Board-ul EFL, după analizarea situaţiei, a ajuns la concluzia că nu există circumstanţe atenuante, astfel că excluderea din competiţie nu ar fi o decizie corespunzătoare. Liverpool a cerut ajutorul FA înainte de startul sezonului şi l-a putut trece pe jucător pe foaia de joc la trei meciuri.

Gruparea Liverpool a fost amendată cu 200.000 de lire sterline, sumă din care jumătate reprezintă o pedeapsă cu suspendare până la finalul sezonului 2020/2021.

Liverpool s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, învingând cu scorul de 2-0 echipa Milton Keynes Dons. În faza următoare, Liverpool va întâlni formaţia Arsenal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.