Jandarmeria Capitalei anunţă că a amendat clubul FC Steaua cu 33.000 de lei pentru torţele aprinse şi petardele aruncate de spectatori la derbiul cu Dinamo, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jandarmeria Capitalei a sancţionat clubul FC Steaua Bucureşti cu amendă în valoare de 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiilor ce-i revin conform legii, (să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene…şi să asigure personalizarea tuturor documentelor de acces la competiţiile şi jocurile cu grad ridicat de risc, prin inscripţionarea pe acestea a numelui şi prenumelui spectatorilor), cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele  FC Steaua Bucureşti - FC Dinamo Bucureşti, disputat în data de 10 aprilie a.c., pe stadionul Arena Naţională din Capitală", se arată într-un comunicat remis agenţiei News.ro.

Jandarmii bucureşteni au mai aplicat şi 15 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 2.310 lei pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie, iar nouă persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului în arenele sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, se mai arată în comunicatul citat.

Echipele Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 1-1, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.