Fosta jucătoare Kim Clijsters a afirmat, în timp ce comenta pentru BBC despre meciul Victoria Azarenka - Heather Watson, că sportiva din Belarus ar fi beneficiat de sfaturile antrenorului în timpul confruntării, ceea ce este interzis la Wimbledon. Azarenka spune că în timpul meciurilor se uită foarte rar către loja sa, unde se află antrenorul, şi că nu a beneficiat de ajutorul acestuia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clijsters a făcut observaţia legată de "coaching-ul ilegal" după ce a observat anumite gesturi făcute ee antrenorul Victoriei Azarenka, Michael Joyce, în timpul confruntării de vineri.

Azarenka a râs ironic când a fost întrebată de comentariul lui Kim Clijsters. "Sincer, nu înţeleg de ce se vorbeşte aşa, eu sunt una dintre jucătoarele care se uită foarte rar către lojă. Dacă acela a fost «coaching», l-am ratat. Simt că un astfel de comentariu este uneori nedrept, pentru că vedem multe jucătoare - nu le voi numi - care discută cu persoane din lojele lor. Aşa că dacă antrenorul meu a făcut sau nu ceva, evident că am ratat. «Coaching ilegal» sună ca şi cum ar fi ceva extrem de grav. Să fim serioşi...", a spus Azarenka. "Este ciudat, pentru că la turneele WTA ni se permite să primim sfaturi de la antrenor, dar aici nu. Dar nu prea îmi pasă de asta. Chiar şi la turneele WTA îmi chem antrenorul foarte rar. Sunt de părere că trebuie să te descurci singură", a mai afirmat sportiva.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şi Heather Watson a vorbit despre "coaching"-ul pe teren, ea precizând că ar prefera ca acesta să nu existe la turneele din circuitul WTA. "Cred că este mai bine dacă ne descurcăm singure. În plus, la masculin nu există, aşa că nu înţeleg de ce să fie la noi", a spus ea.

Sportiva Victoria Azarenka (Belarus), fostă locul 1 WTA, situată acum pe poziţia 683, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, trecând în turul trei de britanica Heather Watson, numărul 102 mondial. În faza următoare, Azarenka o va întâlni pe Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.