Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, duminică seară, după câştigarea Supercupei României, că formaţia sa este foarte obosită, dar nu se gândeşte la acest lucru după bucuria obţinerii trofeului la Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte bucuros. Am suferit un pic astăzi, s-a văzut oboseala, s-a văzut că nu avem ritm de joc, dar trecem peste toată oboseala pentru că acest trofeu ne bucură foarte tare", a spus Niculescu la Digi Sport.

Claudiu Niculescu a precizat că are probleme importante de lot înaintea noului sezon al Ligii I. "Avem mulţi absenţi, avem jucători accidentaţi grav. Lipsesc jucători de bază în care eu am mare încredere. Problema este că în acest moment avem posturi în care avem un singur jucător pe post, pentru că sunt mulţi accidentaţi", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Deţinătoarea Cupei României, FC Voluntari, a învins, duminică, la Botoşani, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana FC Viitorul, şi a câştigat în premieră Supercupa României. Constănţenii au jucat o oră în inferioritate numerică.

Golul a fost marcat de Costin Lazăr '12.

În minutul 32, FC Viitorul a rămas în inferioritate numerică, Ionuţ Vînă fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pentru Claudiu Niculescu este a doua dublă Cupă - Supercupă, de această dată în calitate de antrenor. Niculescu a mai câştigat Cupa României şi Supercupa României ca fotbalist, în 2005, cu Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.