Tehnicianul Claudiu Niculescu a declarat, luni seară, că este foarte supărat pe evoluţia jucătorilor dinamovişti la meciul pierdut cu FC Botoşani, scor 0-2, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu: "Sunt foarte, foarte supărat, nu mă aşteptam la ce s-a întâmplat. Ştiam bine jocul lor.Cei ce nu vor face ce le cer în teren, vor sta întribună. Sunt nemulţumit de mulţi jucători, voi vorbi cu ei, vom face analiză. Mi-e ruşine să mă uit în clasament, suntem într-o situaţia infernală. Cu toţii trebuie să intrămcu capul în zid. Nu mai e de glumă. dacă nu putem rezolva, trebuie să mergem cu toţii acasă", a declarat Niculescu la Digisport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Oaidă, în minutul 3, şi Fabbrini, în minutul 90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.