Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu şi CSM Politehnica Iaşi a fost reziliat, luni seară, pe cale amiabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul ieşean de fotbal nu a anunţat şi motivul care a determinat această decizie, însă în ultima perioadă atmosfera la clubul Politehnica era tensionată, pe fondul rezultatelor sub aşteptări ale echipei.

Până la stabilirea numelui noului antrenor, gruparea din Copou va fi condusă de antrenorul secund, Mugurel Cornăţeanu.

Politehnica Iaşi a pierdut în ultima etapă de campionat cu 3-1 la Timişoara, cu Ripensia, suporterii ieşeni fiind extrem de nemulţumiţi de evoluţia echipei. Totodată, Politehnica Iaşi a fost eliminată recent din Cupa României, după ce a fost învinsă de CS Dumbrăviţa, în urma loviturilor de pedeapsă.

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi activează în liga secundă şi are ca obiectiv promovarea în prima ligă. După nouă etape, Poli Iaşi ocupă locul cinci în clasament, cu 17 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.