Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, marţi, după remiza din meciul cu FC Viitorul, scor 0-0, că jucătorii săi au pierdut ca fraierii nişte puncte în etapele trecute şi de aceea acest rezultat de egalitate este bun pentru moral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatul e singurul lucru îmbucurător. Nu e puţin lucru să nu pierzi în faţa campioanei în deplasare. Jocul nu m-a mulţumit, am fost timoraţi, a fost o uşoară teamă. Am pierdut nişte puncte etapele trecute ca fraierii, iar acest punct este bun pentru moral, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele", a spus Niculescu, conform digisport.ro.

Claudiu Niculescu crede că FC Viitorul se va lupta la podiumul Ligii I: "Au jucători cu mare calitate, trec printr-o perioadă foarte grea, dar Hagi ştie mai bine motivele seriei negative a lor. Probabil este vorba de programul foarte încărcat şi jucătorii fără experienţă internaţională. Viitorul se va lupta pentru play-off şi chiar la podium. Hagi ştie cel mai bine ce are de făcut".

Echipa FC Viitorul a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.