CSM Poli Iaşi a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că fotbaliştii Alexandru Ciucur şi Bojan Golubovici s-au despărţit în condiţii amiabile de gruparea ieşeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alexandru Ciucur şi Bojan Golubovici au semnat documentele prin care se despart, în condiţii amiabile, de clubul nostru. CSM Politehnica Iaşi mulţumeşte jucătorilor care şi-au încheiat astăzi raportul contractual cu gruparea din Copou şi le doreste mult success în viitoarele proiecte în care vor fi angrenaţi", se arată pe site-ul clubului din Iaşi.

Poli Iaşi anunţase marţi că l-a pus pe lista de transferuri pe Ciucur.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alexandru Ciucur, în vârstă de 27 de ani, era de anul trecut jucătorul formaţiei Poli Iaşi, după ce anterior a mai evoluat la echipa moldoveană sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu.

Bojan Golubovici, 33 de ani, era legitimat la CSM Poli Iaşi din luna ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.