Sorana Cîrstea, calificată în optimile de finală ale turneului US Open, a declarat că pentru ea este un moment extraordinar şi că se bucură că munca sa dă roade. Cîrstea a trecut în turul trei de Elena RÎbakina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită cu victoria de astăzi. Am pierdut de două ori împotriva ei şi este o jucătoare bună, numărul patru în lume şi ştiam că va fi o luptă grea. Sunt foarte fericită, este un moment extraordinar pentru mine”, a spus sportiva.

Ea s-a declarat impresionaată de public: "Joc de mulţi ani şi acesta a fost cel mai bun public în faţa căruia am jucat vreodată. Vă mulţumesc pentru susţinere, este ora 12, aşa că vă mulţumesc că aţi stat şi aţi creat această atmosferă extraordinară”.

Pentru Cirstea urmează o confruntare cu elveţianca Belinda Bencic. "Iau fiecare meci în parte. În această etapă a turneului, toată lumea joacă foarte bine şi mă bucur că munca dă roade”, a afirmat ea, adăugând: "Nu încetaţi niciodată să credeţi în lucrurile pe care le faceţi şi în munca pe care o depuneţi, pentru că mai devreme sau mai târziu, dacă puneţi energia potrivită... lucrurile pe care le doriţi în viaţă vor veni la voi".

Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de grand slam US Open. Cîrstea a învins-o în turul trei pe favorita 4, Elena Rîbakina (Kazahstan, 4 WTA), scor .6-3, 6-7 (6), 6-4, în două ore şi 48 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.