Portarul român Ciprian Tătăruşanu a semnat joi un contract cu echipa saudită Abha Club, unde va încasa un salariu anual de 1,8 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciprian Tătăruşanu s-a despărţit în această vară de ecipa italiană AC Milan şi a ales să îşi continue cariera în Arabia Saudită. Tătăruşanu a semnat joi un contract pentru următorii doi ani cu formaţia Abha Club, din Saudi Pro League. Salariul jucătorului român va fi de 1,8 milioane de euro pe an, cel mai mare avut în carieră de Ciprian Tătăruşanu.

La Abha Club, Tătăruşanu va fi antrenat de polonezul Czeslaw Michniewicz, iar printre transferurile efectuate de club în această vară, se numără cele ale polonezului Grzegorz Krychowiak (33 de ani), ecuadorianului Felipe Caicedo (34 de ani) sau cel al atacantului din Guineea, Francois Kamano.

Abha Club va evolua  luni, în prima etapă din campionatul Arabiei Saudite, împotriva echipei Al Hilal, acolo unde se află alţi doi jucători cu trecut în Serie A: Sergej Milinkovic-Savic şi Kalidou Koulibaly.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.