Atacantul Ciprina Marica a anunţat, luni, că nu îşi prelungeşte contractul cu FC Steaua, scandent la finalul acestui sezon, şi că va încerca "o nouă experienţă", fiind complet refăcut după accidentările suferite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, vă ţin la curent cu planurile mele de viitor. Contractul meu cu Steaua s-a încheiat la finalul acestei ediţii de campionat. Am venit să câştig toate competiţiile în care era angrenată echipa şi să jucăm în grupele UCL. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm titlul, nu am reuşit să ne atingem obiectivele, ale echipei şi ale mele, personale. Aşa că am decis că experienţă mea la Steaua să se oprească aici. Le mulţumesc mult celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată în mod special patronului, îi mulţumesc mult lui Laurenţiu Reghecampf. Le mulţumesc băieţilor pentru experienţele trăite împreună. Şi va mulţumesc din suflet vouă, celor care mi-aţi scris şi mi-aţi cerut să rămân. M-a impresionat căldura cu care m-aţi primit, va mulţumesc! Eu cred însă că e timpul pentru o nouă experienţă. M-am refăcut după accidentare, sunt sănătos, mi-e dor de fotbal după doar câteva zile de vacanţă, aşa că voi porni pe un drum nou", a scris Marica, pe contrul lui de Facebook.

Ciprian Marica, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract cu FC Steaua în luna ianuarie. Confruntat cu probleme de sănătate, el a jucat destul de puţin şi nu a marcat niciun gol pentru echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.