Jucătorii stelişti Ciprian Marica şi Cătălin Carp, dinamoviştii Steliano Filip şi Paul Anton, luptătorii Mike "Hawaii" Brightmon şi Ionut "Pitbull" Atodiresei, precum şi vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, sunt protagoniştii unui spot antiviolenţă, într-o campanie a LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea derbiului de duminică, Steaua-Dinamo, reprezentanţii celor două echipe au răspuns initiaţivei Ligii Profesioniste de Fotbal de a promova un mesaj pentru suporterii celor doua cluburi: NU VIOLENŢEI pe stadioanele din Liga I.

"Luptele se pratică doar în ring, iar fotbalul înseamnă spectacol", este mesajul către fanii stelişti şi dinamovişti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Steliano Filip şi Paul Anton au învăţat primii câteva procedee de MMA de la campionii din domeniu. Steliştii au fost şi ei la sală şi au urmărit cu interes un antrenament al lui "Pitbull" Atodiresei.

La final, fotbaliştii celor două echipe şi luptătorii de MMA au dat autografe pe o minge care va fi oferită ca premiu de Liga Profesionistă de Fotbal într-un concurs pentru fani.

La aceeaşi partidă de pe Arena Naţională, fotbaliştii stelişti şi dinamovişti vor purta însemne care să marcheze Ziua Sportului Curat.

Începând cu acest an, ziua de 10 aprilie este declarată Ziua Sportului Curat, România alăturându-se ţărilor semnatare ale Codului Mondial Antidoping.

Cu această ocazie, se vor organiza activităţi de educaţie antidoping, iar la competiţiile în desfăşurare vor fi derulate spoturi de promovare a sportului curat. Astfel, toţi competitorii vor purta tricouri cu mesaje de susţinere a luptei împotriva dopajului în sport.

Partida Steaua - Dinamo, este programată duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.