Ciprian Deac a declarat, joi seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei Lazio Roma, scor 2-1, că el şi colegii săi au făcut un joc prost în prima repriză, dar tehnicianul Dan Petrescu i-a “trezit” la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “O primă repriză proastă, în care nu ştiu ce a fost cu noi, am fost crispaţi. După o repriză proastă am reuşit să egalăm să intrăm la pauză cu 1-1. Repriza a doua total diferită, am reuşit să fim mai periculoşi. Ne-a trezit Mister la pauză. E bine că ne-a trezit şi după cum spunea şi el nu avem nimic de pierdut, presiunea era la ei”, a spus Deac la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.