Fotbalistul Ciprian Deac a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi de la CFR Cluj vor da “150 la sută” la meciul cu FC Sevilla, din manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da sută la sută noi vom încerca să dăm 150 la sută. Pentru că este clar, Sevilla este echipa favorită, noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm ca la meciul de mâine să nu mai avem asemenea momente, pentru este o echipă care dacă nu eşti atent te poate taxa în orice moment”, a spus Deac.

Întrebat dacă partida cu FC Sevilla este cea ma importantă din cariera sa, Ciprian Deac a răspuns: Da, cred că şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar if cea mai mare performanţă din istoria clubului”.

Meciul FC Sevilla - CFR Cluj se va disputa joi, de la ora 22.00, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.