Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat, după meciul cu CS Mioveni, că a avut emoţii în momentul în care a cedat nocturna, gândindu-se că jocul nu va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele meciuri ne place să trăim foarte periculos şi nu aceasta este echipa CFR pe care o cunoaşte lumea. Trebuie să fie un semnal de alarmă, pentru că aici pretenţiile sunt mari şi nu se acceptă nici un eşec. Nu ştiu ce se întâmplă, e clar că trebuie să ne trezim, dacă vom continua aşa, nu e bine. Din echipa care primea foarte greu gol, acum toate echipele reuşesc să ne înscrie. Ştiu că toată lumea s-a alăturat de CFR, dar nu scăpaţi de noi pentru că şi anul acesta vom lupta să ieşim campioni. Când s-a stins lumina aveam emoţii foarte mari că nu vom mai continua”, a declarat Deac.

Meciul dintre CFR Cluj şi CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii, s-a încheiat cu victoria echipei CFR Cluj, scor 4-2. Meciul a fost întrerupt timp de peste 30 de minute din cauza unor probleme cu nocturna stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.