Tehnicianul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să aibă o atitudine potrivită în finala Cupei României, cu Sepsi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este prima mea finală, este o premieră şi pentru mulţi dintre jucători. E un joc în care sper să avem o atitudine potrivită. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, cu un moral bun. Sepsi putea face faţă lejer şi în play-off. Şansele sunt egale. Am făcut un sezon de excepţie, dar important e să îl şi terminăm cu bine”, a spus Ciobotariu, potrivit FRF.

Căpitanul Igor Armaş a afirmat că o victorie joi ar fi “cireaşa de pe tort”. „Ştim ce înseamnă acest meci pentru club, pentru noi, pentru fiecare în parte. Am tratat competiţia, la fel ca Sepsi, cu mare seriozitate. O victorie ar fi cireaşa de pe tort pentru acest sezon bun”, a declarat Armaş.

Finala Cupei României, dintre Sepsi şi FC Voluntari, este programată joi, de la ora 20.30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.