Fotbalistul dinamovist Denis Ciobotariu a declarat sâmbătă seară, după remiza cu FCSB, scor 1-1, că echipa sa a fost dezavantajată şi ar fi meritat victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa şi mi-am îndeplinit un vis prin acest gol: să marchez într-un derbi cu Steaua. Am jucat fundaş dreapta, m-am adaptat destul de bine şi încă o dată mă bucur că am înscris. Sunt sigur că puteam mai mult, am fost şi defavorizaţi, am primit multe cartonaşe galbene, am avut şi un penalti din câte am înţeles. Am avut foarte multe ocazii, ne pare rău că nu am reuşit să mai marcăm. Ne pare rău că în această seară am putut doar un egal. Ne pare rău că la 19 ani de la tragedie (n.r. – decesul lui Cătălin Hîldan) nu am reuşit să câştigăm. Cred că meritam victoria. Am avut ocaziile mai mari şi acest meci putea să se termine altfel”, a spus Ciobotariu la Digi Sport.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat Coman '28 pentru FCSB şi Ciobotariu '9 pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.