Cinci jucătoare şi o persoană din staff-ul tehnic al echipei feminine de handbal CSM Bucureşti au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, marţi, clubul din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul Sportiv Municipal Bucureşti doreşte să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, şase persoane (cinci jucătoare şi un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL. Menţionăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca şi cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea duminică, 14 februarie, de la Metz, acolo unde CSM Bucureşti a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League. Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti au fost negative", se arată în comunicat.

În optimile de finală ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti va evolua tot cu SCM Râmnicu Vâlcea, în perioada 6-14 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.