Antrenorul echipei RB Leipzig, Marco Rose, a declarat joi că atacantul francez Christopher Nkunku nu va reveni pe teren mai devreme de finalul lunii februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este destul de dificil ca având acest tip de accidentare să stabileşti un obiectiv pentru revenire”, a spus Marco Rose, joi, în timpul conferinţei de presă organizată înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Christopher Nkunku s-a accidentat anul trecut la genunchiul stâng, unde suferise o ruptură de ligament extern, chiar înainte de Cupa Mondială din Qatar.

„Se estimează că pe la sfârşitul lunii februarie sau la începutul lunii martie, ar putea reveni la antrenamentul colectiv complet, iar după aceea ar putea reveni rapid în competiţie. Dar nimic nu este încă foarte clar”, a declarat Rose.

Desemnat cel mai bun jucător de Bundesliga al sezonului 2021-2022 de către colegii săi, Nkunku a reluat antrenamentele uşoare cu exerciţii specifice. „Se află într-o stare bună, la care nici nu speram”, s-a bucurat tehnicianul grupării din Leipzig.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.