Christian Eriksena fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel că nu se va putea prezenta luni la naţionala Danemarcei, cum era programat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din nefericire, Christian Eriksen a fost testat pozitiv cu covid-19 şi nu se va prezenta la naţională luni”, a anunţat federaţia daneză. “Ne aşteptăm ca el să poată veni în cantonament pe parcursul săptămânii”, a precizat forul.

Mijlocaşul Christian Eriksen a fost convocat la echipa naţională a Danemarcei la nouă luni după ce a suferit un stop cardiac pe teren, la meciul cu Finlanda de la Euro-2020. Eriksen a fost inclus în lotul pentru meciurile amicale cu Olanda şi Serbia, din 26 (în deplasare) respectiv 29 martie (acasă).

Înaintea acestor jocuri, naţionala daneză va efectua un stagiu de pregătire în Spania.

După se s-a prăbuşit pe teren la 12 iunie 2021, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. El a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, în decembrie, deoarece fotbaliştii aflaţi în asemenea situaţii, cu defibrilator implantat, nu au drept de joc în Italia.

În ultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Eriksen a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea engleză Brentford şi a redebutat în Premier League, la 26 februarie.

Danemarca este calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, care va avea loc la finalul acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.