Danezul Christian Eriksen, care a revenit recent pe teren după un episod cardiac grav suferit la Euro-2020, a fost protagonistul unui moment amuzant la meciul Norwich City – Brentford, scor 1-3, din Premier League, el fiind îmbrăţişat de un adversar care iniţial a vrut să-l admonesteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totul s-a petrecut în prima repriză a partidei de sâmbătă.

Brandon Williams, de la Norwich City, a fost prins de mijloc din spate de un adversar la o fază de joc şi cei doi au căzut imediat. Williams a schiţat iniţial un gest de furie către adversar, dar în momentul în care şi-a dat seama că acesta era Christian Eriksen, el s-a calmat imediat, a zâmbit şi l-a îmbrăţişat pe danez înainte de a se ridica amândoi zâmbind.

Christian Eriksen a jucat pe toată durata partidei.

Eriksen a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut. Ulterior jucătorului i s-a implantat un defibrilator.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.