Rutierul britanic Chris Froome (Team Sky) a câştigat Turul Spaniei, devenind al treilea ciclist din istorie care se impune şi în Turul Franţei şi în La Vuelta în acelaşi sezon, după Jacques Anquetil în 1963 şi Bernard Hinault în 1978, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Froome a încheiat cu un avans de două minute şi 15 secunde în faţa celui de-al doilea clasat, italianul Vicenzo Nibali (Bahrain-Merida). Pe locul al treilea s-a clasat rusul Ilnur Zkarin (Katiuşa - Alpecin), la două minute şi 51 de secunde.

Spaniolul Alberto Contador a terminat pe locul al cincilea, ultimul tur din carieră, el retrăgându-se după această competiţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârstă de 32 de ani, Froome a câştigat Turul Franţei de patru ori, în 2013, 2015, 2016 şi 2017. În Turul Spaniei, el s-a impus în premieră în acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.