Fotbalistul echipei Napoli, Vlad Chiricheş, a declarat, joi seară, că pentru el a fost o bucurie faptul că a revenit pe teren după cinci luni şi jumătate, relatează tuttomercatoweb.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o bucurie să revin pe teren după cinci luni şi jumătate foarte dificile. Este greu când suferi astfel de accidentări. Însă trebuie să rămâi concentrat, să îţi faci treaba şi să revii la cel mai bun nivel posibil. Liga Europa? Sper să ajungem până la capăt. Vrem să câştigăm ceva în acest an şi Liga Europa este un obiectiv clar pentru noi”, a declarat Vlad Chiricheş.

Întrebat despre faptul că are un ochi vânăt, Chiricheş a spus râzând: “Am primit un pumn, dar nu-i nimic”.

Formaţia Napoli s-a calificat, joi, în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Zurich, într-un meci din manşa secundă a 16-imilor competiţiei, în care Vlad Chiricheş, care a suferit în septembrie o ruptură de ligament la genunchi, a revenit pe teren.

Chiricheş a fost titular şi a jucat până în minutul 56. El a primit un cartonaş galben în minutul 35.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.