Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, joi seară, că jucătorii României s-au temut că nu vor câştiga meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor, însă şansa a fost de partea "tricolorilor", care s-au impus, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, eram siguri că va fi foarte greu. Nu e uşor să câştigi pe un teren sintetic. Ne-a fost teamă că nu vom câştiga, dar am avut şansa de partea noastră. Îmi pare rău că nu voi juca împotriva Serbiei, dar doar pentru mine, nu cred că sunt o mare pierdere pentru echipa naţională, suntem jucători de valori senisibil egale. Dacă vom face un meci mare cu Serbia, avem şansa de a câştiga, mai ales că îi avem şi pe suporteri aproape", a spus Chipciu la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4.

Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.