Mijlocaşul Alexandru Chipciu consideră că echipa României păstrează şanse la calificarea în optimile de finală ale Euro-2016, chiar la locul al doilea al grupei A, după remiza înregistrată, miercuri, scor 1-1, cu Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o primă repriză foarte bună, un început de repriză a doua la fel de bun. Apoi am obosit şi noi şi am făcut pasul înapoi şi am luat acel gol din fază fixă. Nu ştiu dacă ne-a susprins (n.r. - schimbările lui Iordănescu faţă de meciul cu Franţa). La un campionat european se joacă multe meciuri la 3-4 zile şi se mai schimbă jucători, pentru că unii poate sunt obosiţi. Cred că am avut emoţii poztive, dar după primele minute au dispărut. E o realizare pentru mine să joc la un campionat european, păcat că nu am câştigat astăzi. Nu a fost lejeritate, oboseala îşi spune şi ea cuvântul când alergi foarte mult. Nu s-a pus problemă de lejeritate. pentru că eram foarte concentraţi pe acest meci. Penaltiurile au fost clare, nu cred că ne-a făcut cineva vreo favoare, ba din contra am fost puţin defavorizaţi în primul meci. Cred că puteam să mai marcăm în prima repiză şi atunci se schimba jocul. Cred că suntem şi în cărţi pentru locul 2", a declarat Chipciu, la Dolce Sport.  

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în compania selecţionatei Elveţiei, pe arena Parc des Princes, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

Au marcat: Stancu '18 (p) / Mehmedi '57

Tot miercuri, de la ora 22.00, în Grupa A, Franţa întâlneşte Albania, la Marsilia.

În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

În optimile de finală ale Euro-2016 se califică primele două echipe clasate în fiecare din cele şase grupe şi cele mai bune patru ocupante ale locului 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.