Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, vineri seară, că meciul cu Armenia a fost unul de luptă, apreciind că starea gazonului de pe Arena Naţională a fost foarte proastă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci de luptă, starea gazonului a fost foarte proastă, dar mergem cu alt moral în Muntenegru. Nu am făcut cel mai bun meci, nu suntem Brazilia, Germania, să dominăm toţi adversarii. Am dat totul şi eu şi colegii mei. Jocul nu a fost unul strălucit, dar terenul a fost foarte slab. Mă bucur că Alex a marcat, şi-a făcut datoria. Ne jucăm şansele până la capăt", a declarat Chipciu la TVR.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1. Maxim a deviat mingea în poartă de la aproximativ patru metri, după un şut de pe partea dreaptă al lui Benzar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.