Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, vineri, zi în care ar fi trebuit să joace cu Dinamo în play-out-ul Ligii I, că rezultatele celei de-a patra serii de teste pentru coronavirus sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Echipa noastră va susţine în această seară un meci amical cu Universitatea Craiova, în deplasare. Vom reveni cu ora la care se va disputa jocul. Reamintim că meciul cu Dinamo, care ar fi trebuit să se dispute mâine, în etapa a III-a a playout-ului, a fost amânat pentru o dată ulterioară. IMPORTANT: Au sosit rezultatele celui de-al patrulea test CoVID-19 efectuat de angajaţii clubului nostru. TOATE REZULTATELE SUNT NEGATIVE, ca şi la precedentele testări”, se arată pe pagina de Facebook a grupării.

Chindia Târgovişte întâlneşte astăzi, de la ora 18.00, echipa Universitatea Craiova, într-un meci amical, la baza sportivă a craiovenilor. Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace astăzi cu FC Botoşani, în play-off-ul Ligii I, dar partida a fost amânată după descoperirea unui caz de coronavirus la staful medical al botoşănenilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.