Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, luni, că a pus capăt relaţiilor contractuale cu fotbalistul Mihai Voduţ, care a fost suspendat de FRF pentru participarea la pariuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“AFC Chindia Târgovişte încetează relaţiile contractuale cu jucătorul Voduţ Mihai începând de astăzi, 2 decembrie 2019, ca urmare a hotărârii pronunţate astăzi de Comisia de Disciplină a FRF”, se arată pe site-ul clubului din Liga I.

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, tot luni, ca Mihai Voduţ să primească o interdicţie pe doi ani de exercitare a oricărei activităţi legate de fotbal şi o penalitate de 300.000 de lei, pentru participarea la pariuri.

În luna ianuarie, Voduţ a fost dat afară de FC Viitorul, după ce în presă a apărut că fotbalistul ar fi pariat pe câteva meciuri, între care şi unul al grupării constănţene.

Voduţ a semnat apoi cu Beitar Ierusalim, iar de la 1 iulie era legitimat la Chindia Târgovişte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.