Formaţia Chelsea Londra a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Cardiff City, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Angliei, în care a revenit de la 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Camarasa ’46 pentru gazde şi Azpilicueta ’84 şi Loftus-Cheek ‘90+1 pentru londonezi. Potrivit presei engleze, Azpilicueta a marcat din poziţie clară de ofsaid.

După meci, tehnicianul echipei Cardiff City, Neil Warnock, s-a declarat revoltat de arbitraj. “Este cel mai bun campionat din lume, dar cu cei mai proşti arbitri. Ei nu înţeleg ce este în joc. Nu se poate să facă greşeli la acest nivel. Jucătorii mei parcă au primit o lovitură în gură. Am păţit atât de multe în acest sezon… Nu merităm astfel de arbitri. Nu există scuze, este criminal”, a afirmat Warnock.

Partida Liverpool – Tottenham are loc tot duminică, iar întâlnirea Arsenal – Newcastle este programată luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.