Pilotul echipei Ferrari, Charles Leclerc, le-a cerut fanilor să îi respecte intimitatea şi să nu se mai strângă în faţa apartamentului său din Monaco, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leclerc a precizat că adresa locuinţei sale a devenit recent publică şi că de atunci fanii au tot venit în faţa apartamentului său şi chiar au sunat la uşă.

El a precizat că îi va saluta în continuuare pe fani în locuri publice sau la circuitul de F1, dar faptul că se adună în faţa locuinţei sale reprezintă o limită care nu trebuie depăşită.

Lui Leclerc i-a fost furat ceasul anul trecut, în Italia, când poza pentru un selfie cu două persoane care purtau cască. Poliţia italiană a anunţat că a arestat patru persoane în legătură cu furtul.

“În ultimele luni, cumva adresa locuinţei mele a devenit publică, ceea ce a făcut ca oameni să se strângă în faţa clădirii în care este apartamentul meu, să sune la uşă şi să ceară să se fotografieze cu mine şi să le dau autografe. Sunt mereu bucuros să fiu alături de voi, dar vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să vă abţineţi de la a veni la mine acasă”, a notat Leclerc pe Instagram Stories.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.