Chantal Ekeng, sora lui Patrick Ekeng, a declarat unui post TV că jucătorul dinamovist s-a plâns înainte de meciul cu FC Viitorul că nu este apt de joc, dar antrenorul Mircea Rednic a insistat ca el să intre pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut senzaţia că nu mai aud şi nu mai văd când m-au anunţat decesul lui. Cu câteva minute de meci, el le-a spus apropiaţilor că nu se simţea în formă pentru meciul din acea zi, că se simţea obosit, nu era în stare să joace, dar antrenorul a insistat să intre pe teren şi ireparabilul s-a produs", a declarat Chantal Ekeng, la postul Stad'Afric, citat de Star Africa.

Vineri seară, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă. 

În partida cu Viitorul, Ekeng intrase pe teren în minutul 63, în locul lui Bicfalvi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.