Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca gruparea CFR Cluj să fie obligată să acopere cheltuielile arbitrului Sebastian Colţescu legate de deplasarea la comisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Astra vs. FC CFR 1907 Cluj – Solicitare decont cheltuieli – În baza art. 115.4 din RD obligă clubul FC CFR 1907 Cluj la plata cheltuielilor legate de deplasarea la comisie a domnului Colţescu Sebastian în suma de 514,37 lei”, este decizia comisiei.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină i-a sancţionat pe Julio Rodriguez, Marko Simonovski şi Risto Radunovici şi a decis ca Gaz Metan Mediaş să primească avertisment.

Deciziile sunt următoarele:

FC CFR 1907 Cluj vs. FC Voluntari – eliminări – În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD se sancţionează jucătorul RODRIGUEZ LOPEZ JULIO (FC Voluntari) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD se sancţionează jucătorul SIMONOVSKI MARKO (FC Voluntari) cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate de 3.000 lei;

FC Viitorul Constanţa vs. CS Gaz Metan Mediaş – nerespectare regulament media – În baza art. 61.1.b, coroborat cu art. 4.01. din Regulamentul Media, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu “Avertisment”;

FC Academica Clinceni vs. FC Astra Giurgiu – eliminare – În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 se sancţionează jucătorul RADUNOVICI RISTO (FC Astra) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate de 740 lei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.