Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că tânărul jucător al echipei Dinamo, Valentin Costache, va fi transferat în iarnă de clubul ardelean. Oficialul clujenilor a precizat că gruparea pe care o conduce îşi schimbă politica de tarnsferuri, orientându-se către jucători români tineri. El a anunţat că vor urma şi alte astfel de achiziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu trebuie să fii mare specialist ca să te gândeşti la Costache. E un jucător tânăr, bun, cu forţă la vârsta lui. E un jucător pe un post pe care avem nevoie de întăriri şi e o certitudine. Dacă se va alătura lotului, e clar că nu o să joace datorită acelei reguli cu jucătorul sub 21 de ani, ci pentru că merită, are calităţi. Să zicem da (n.r. - că din iarnă vine la CFR). Nu ştiu dacă joacă împotriva noastră, ştiu că e accidentat. Dacă îl folosesc, îl folosesc, e jucătorul lor. Ne-am schimbat puţin optica, ne uităm la jucători români şi la jucători tineri. Trebuie să întinerim echipa. Noi am făcut o echipă destul de în grabă în vară şi am luat jucători care să aibă calitate şi cu care să nu avem probleme de omogenizare, de adaptare, jucători cu experienţă. Acum ne putem permite să luăm şi jucători tineri, să ne gândim şi la viitor, la jucători români, mai mult ca înainte. O să mai fie surprize, o să mai facem încă trei transferuri sau poate mai multe şi o să fie mai mulţi jucători români. Dan Petrescu l-a vrut pe Costache. Cât priveşte povestea de la Piatra Neamţ, la fiecare echipă se întâmplă, în fiecare an se întâmplă episoade de acest gen, totul e să ştii să le rezolvi cu diplomaţie. Se corectează lucrurile astea. dacă se întâmpla la noi, am fi fost mult mai discreţi cu lucrurile astea. Ne-a atras atenţia Dan Petrescu să ne uităm la Costache. El a avut ochi să-l vadă, dar toţi l-am văzut şi nu ştiam dacă poate fi transferat de noi. Costache va fi sigur un transfer important, pentru că e un jucător cu calităţi certe şi le-a dovedit, nu e o speranţă. E o certitudine zic ei", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Într-o intervenţie la Digi Sport, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că l-a dorit şi el pe Costache, lăsând să se înţeleagă că directorul sportiv Mihai Stoica nu l-a vrut pe dinamovist.

CFR Cluj va evolua în următoarea etapă din Liga I, la 19 noiembrie, cu Dinamo, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.