Clubul CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, că a obţinut serviciile fotbalistului portughez Jose Gomes, atacant în vârstă de 23 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia şi Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în Italia.

În 2016, Gomes a ieşit campion european cu naţionala Portugaliei U17, fiind golgheterul şi cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 şi-a adjudecat acelaşi trofeu şi cu naţionala U19.

În urmă cu o zi, CFR Cluj l-a achiziţionat şi pe Rangelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani. Fotbalistul a început fotbalul în ţara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll şi Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol. În prezent, Janga reprezintă echipa naţională a statului Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri şi a marcat de 13 ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.