Campioana României, CFR Cluj, începe joi al doilea sezon consecutiv în grupele Ligii Europa, iar prima confruntare este cu ŢSKA Sofia, în deplasare, de la ora 19.55.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sezon 2020/2021, CFR a început competiţia europeană în Liga Campionilor, unde, în primul tur preliminar a învins echipa malteză Floriana (2-0). Apoi, în turul doi preliminar, a pierdut la loviturile de departajare cu Dinamo Zagreb, după prelungiri.

Din Liga Campionilor, campioana României a ajuns în Liga Europa, în turul trei preliminar, unde a trecut de Djurgarden, scor 1-0, iar în play-off a învins KuPS, scor 3-1.

În Liga Europa, CFR Cluj a fost repartizată în grupa A, cu ŢSKA Sofia, AS Roma şi Young Boys Berna.

Meciul de joi, din deplasare, cu ŢSKA  Sofia, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halil Umut Meler la centru, ajutat la cele două linii de Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu.

Rezervă va fi Koray Gençerler.

La 29 octombrie, de la ora 22.00, vor avea loc meciurile: AS Roma - ŢSKA Sofia şi CFR Cluj - Young Boys.

În etapa a treia, la 5 noiembrie, AS Roma joacă împotriva CFR Cluj de la ora 19.55, iar Young Boys cu ŢSKA Sofia, de la ora 22.00.

La 26 noiembrie este programată etapa a patra a grupei A, cu meciurile ŢSKA Sofia - Young Boys (19:55) şi CFR Cluj - AS Roma (22:00).

În 3 decembrie, campioana României joacă tot pe teren propriu, cu ŢSKA Sofia, în timp ce AS Roma întâlneşte acasă pe Young Boys.

Meciurile din grupa A se încheie la 6 decembrie, cu programul Young Boys - CFR Cluj şi ŢSKA Sofia - AS Roma, de la ora 19.55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.