Clubul CFR Cluj a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Apollon Smirnis privind transferul jucătorului Japhet Muanza la formaţia din liga a doua din Grecia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muanza era legitimat la CFR Cluj din octombrie.

Tot joi, CFR Cluj a anunţat că în ultimele zile a negociat transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga, însă mutarea nu se va materializa. Chiar dacă suma de transfer ar fi rămas la valoarea stabilită de comun acord, sumă la care se adăugau şi procente dintr-un eventual viitor transfer, Slavia a dorit să schimbe condiţiile mutării, invocând o situaţie medicală depistată la menisc. Pe scurt, clubul ceh şi-a exprimat dorinţa de a-l împrumuta pe jucător pentru un an, păstrând prima opţiune de cumpărare definitivă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“În mod cert, această variantă nu a fost agreată de conducerea clubului nostru, mai ales după consultarea cu medicii specialişti cu care CFR colaborează de ani de zile, şi care, după ce au studiat în detaliu documentele medicale, nu au fost în acord cu părerea medicilor clubului ceh. Întrucât, în ultimul an, jucătorul nu a avut absolut nicio problemă de ordin medical, poziţia specialiştilor noştri nu este lipsită de validitate, cu atât mai mult cu cât Yeboah a participat la absolut toate şedinţele de pregătire ale echipei noastre şi a jucat în meciuri oficiale din trei în trei zile, făcând un efort considerabil.

În altă ordine de idei, a fost uşor să decidem faptul că Yeboah rămâne la CFR, întrucât s-a dovedit a fi un jucător important pentru echipa noastră, atât în competiţia internă, cât şi în Conference League şi în mod sigur ne va ajuta să ne atingem obiectivele stabilite în acest sezon. El rămâne un jucător monitorizat de cluburi importante, de antrenorul echipei naţionale a Ghanei şi suntem convinşi că va ajunge la un club mare în viitor”, a menţionat CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.