CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XVII-a a Ligii I. Atacantul George Ţucudean a marcat în minutele 26, 56 şi 62. Manea a înscris golul al patrulea, în minutul 84, iar Valentin Costache şi-a trecut în palmares prima sa reuşită pentru CFR, ultima a meciului de vineri, în minutul 89.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

1-0, min. 26: Ţucudean a împins mingea în poartă din patru metri, după o pasă primită de la Omrani;

2-0, min. 56: Ţucudean a lobat balonul peste portarul Vâtcă, de la 16 metri, după o pasă primită de la Deac;

3-0. min. 62: Ţucudean a marcat din şase metri, după o pasă primită în faţa porţii de la Camora;

4-0, min. 84: Manea a finalizat o acţiune de contraatac şi a marcat cu un şut de la marginea careului mare, după o pasă a lui Deac;

5-0, min, 89: Costache a marcat cu capul după o centrare a lui Bordeianu.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu tricouri dedicate Centenarului Marii Uniri. Înaintea partidei a fost intonat Imnul naţional Deşteaptă-te, române.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovici, Bordeianu - Omrani (Tambe '85), C. Deac, Păun (V. Costache '75) - Ţucudean (Al. Ioniţă '79). Antrenor Antonio Conceicao;

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armaş, Bucurică - Căpăţînă, Răuţă - G. Deac (I. Gheorghe '71), Malfleury (Kabasele '60), Al. Vlad - Tudorie (Gadze '83). Antrenor Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Omrani '10 / Răuţă '63

Arbitri: George Găman - Florin Păunescu şi Gabriel Sabin Stroe - Marian Barbu;

Observatori: Nicolae Marodin şi Ion Căţoi.

CFR Cluj se menţine pe primul loc, cu 36 de puncte, iar FC Voluntari pe 14, ultimul, cu 8 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.