Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, numirea lui Marius Şumudică la conducerea tehnică a echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bine ai venit, Marius Şumudică! Ambiţiile clubului CFR 1907 Cluj şi dorinţa antrenorului Marius Şumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenţii pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract. Cu o vastă experienţă pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât şi peste hotare, Şumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanţe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Şumudică în privinţa atingerii obiectivelor comune. Mult succes şi cât mai multe realizări la CFR Cluj, Marius Şumudică!”, este anunţul de pe pagina de Facebook a CFR Cluj.

Tot miercuri, CFR Cluj a anunţat despărţirea de Edward Iordănescu: “Antrenorul Edward Iordănescu şi clubul CFR 1907 Cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit. În perioada petrecută la clubul nostru, Edi Iordănescu a condus echipa spre un nou titlu de campioană (2020-21), reuşind de asemenea să cucerească Supercupa României aferentă sezonului trecut (2020). Performanţele obţinute vor rămâne întipărite în istoria CFR-istă, îi suntem recunoscători pe această cale pentru parcursul lăudabil! Mulţumim, Edi Iordănescu, mult succes mai departe în carieră!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.