Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri, scor 2-2, cu echipa NK Istra, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia. În timpul partidei, la teren a sosit şi Juan Emmanuel Culio, fotbalist care a revenit după şase ani la gruparea clujeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile echipei ardelene au fost marcate de Bokila '15 şi Omrani '23 (penalti). Pentru Istra au înscris Halilovici '26 şi Kitanovski '56.

CFR Cluj a început jocul în următoarea formulă: Mincă - C. Manea, Luchin, Horj, Camora - Deac, Hoban, A. Mureşan, Păun - Omrani, Bokila. În repriza secundă au intrat Vâtcă, Vinicius, Vera, Peteleu, Yasin, Nouvier, Pelayo, Balic, Vlad, Nascimento şi Rus.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În timpul meciului, în cantonamentul clujenilor a sosit Juan Culio. "Juan Emanuel Culio a ajuns în cantonamentul echipei din Slovenia. Mijlocaşul s-a reîntâlnit cu oamenii alături de care a mai lucrat în Gruia şi a făcut cunostinţă cu noii săi colegi! Bine ai revenit acasă, Culio!", a notat CFR Cluj pe Facebook.

Culio a declarat, pentru Digi Sport, că este încântat că a revenit la CFR Cluj şi că vrea să câştige campionatul cu această echipă şi să joace în Liga Campionilor.

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.