Echipa CFR Cluj a învins miercuri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR a început tare la Mediaş, iar Janga a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Era minutul 10 şi clujenii deschideau scorul. După un sfert de oră, în minutul 26, tot Janga a marcat şi tot cu capul, profitând de o ieşire a portarului Letica până la marginea careului de 16 metri. În minutul 29 o semnalizare a unui ofsaid a anulat golul lui Janga, împiedicându-l pe acesta să-şi treacă în cont un hat-trick. Sibienii au revenit în joc, înscriind în minutul 35 prin Daniel Paraschiv, iar în minutul 56 a venit egalarea – la golul lui Oroian.

CFR a revenit în avantaj pe tabelă în minutul 73, când Janga a deviat pentru Malele şi acesta a înscris în poarta lui Letica.

S-a încheiat Hermannstadt – CFR Cluj 2-3, iar clujenii sunt pe doi în clasament, cu 37 de puncte din 17 meciuri.

HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ (Medina 83) - Baba Alhassan (Năstăsie 83), Sota Mino, Biceanu (Babic 89) – Balaure (I. Petrescu 77), Paraschiv, Oroian (D. Iancu 77). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Braun (Camora 66) - Cvek, Boateng, Roger (Bordeianu 90) - C. Deac (Malele 67), Janga (Yeboah 89), Birligea (Petrila 66). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Baba Alhassan 17, Sota Mino 72 / Birligea 15, Braun 39, Boateng 49, Dan Petrescu 54, Malele 90+5

Arbitri: Andrei Moroiţă – Marius Mihai Marica, Ciprian Florin Danşa – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Cristina Mariana Trandafir

Observator: Andrei Ioniţă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.