Echipa CFR Cluj a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. Alexandru Ioniţă a marcat primul gol pentru CFR Cluj, echipă la care s-a transferat în această iarnă, de la Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Omrani '64, Ioniţă '67

Min 64, 0-1 - Camora a şutat la poartă de la aproximativ 20 de metri, Drăghia a respins, iar Omrani a trimis mingea în poartă;

Min 67, 0-2 - Deac a fost faultat în careu de Băjenaru. Alexandru Ioniţă a execuat penaltiul, Drăghia a respins, dar tot fostul jucător al Astrei a ajuns primul la minge şi a marcat.

Au evoluat echipele:

Juventus: Drăghia - Dima, Kardes, Leca, F. Ştefan (D. Popescu 68) - Simion, Acolatse -  Nicoară (M. Constantinescu '72), Băjenaru, Rabei (Ciobanu '46) - Elek. Antrenor Marius Baciu.

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vicinius, Mureşan, Camora - Hoban, Culio - Deac, Omrani (Costache '82), Mailat (Balde '97) - Ţucudean (Al. Ioniţă '61). Antrenor Dan Petrescu.

Arbitri: Adrian Comănescu - Bogdan Gheorghe şi Marius Nicoară - Cătălin Buşi;

Observatori: Nicolae Marodin şi Marian Bucurescu.

Tot duminică, de la ora 20.45, va avea loc meciul FCSB - Sepsi, pe Arena Naţională.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj termină sezonul regulat pe primul loc al clasamentului Ligii I. Liderul a acumulat 59 de puncte, iar FCSB, ocupanta locului secund, are 52 de puncte în acest moment.

Juventus termină sezonul regulat cu 11 puncte, pe ultimul loc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.