Echipa de volei masculin Arcada Galaţi este singura reprezentantă a României în Liga Campionilor, urmând să evolueze în preliminarii, potrivit anunţului de joi al forului european de profil (CEV). În total, s-au înscris 65 de echipe, din care 39 la masculin şi 29 la feminin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arcada Galaţi va intra în preliminarii, urmând să afle turul şi adversarele la tragerea la sorţi din 21 august. În ambele tururi vor fi grupe de câte trei echipe, fiecare urmând să organizeze un turneu pe teren propriu. Câştigătoarele grupelor din turul secund se vor califica în faza grupelor principale ale competiţiei, unde deja au fost repartizate direct 18 echipe.

Meciurile din primul tur vor începe în 22-24 septembrie.

La feminin, unde sunt angrenate 17 echipe direct în grupe şi alte 12 în preliminarii, pentru trei locuri disponobile, România nu este reprezentată.

Participantele în CEV Cup şi Challenge Cup urmează să fie anunţate, CEV făcând precizarea că meciurile din preliminarii se vor juca în sistem tur-retur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.