Căpitanul echipei engleze Chelsea, fundaşul spaniol Cesar Azpilicueta, a anunţat joi că va părăsi gruparea londoneză pentru care a jucat începând cu anul 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cesar Azpilicueta (33 de ani) a transmis un mesaj emoţionant fanilor pe site-ul oficial al clubului londonez: „ Aş vrea să spun atât de multe lucruri, dar voi fi scurt.

Vreau să spun că de fiecare dată când joci pentru acest club dai tot ce ai mai bun. Aşa am învăţat să fac parte din Chelsea. Cerinţele sunt foarte mari, angajamentul faţă de club, faţă de fani, în fiecare zi, chiar şi în momentele grele când poate este mai uşor să mergi pe o altă cale, este uriaş. Acum este momentul să arătăm personalitatea, sufletul clubului, toţi împreună, împingând în aceeaşi direcţie. Ştiu că echipa noastră va reveni acolo unde ar trebui să fie”, a scris Azpilicueta.

Şi conducerea clubului londonez a avut un mesaj pentru căpitanul echipei: „Cesar lasă o amprentă veşnică la Chelsea, ca un războinic, ca un campion şi ca o legendă loială a clubului nostru”.

În cei unsprezece ani petrecuţi la Chelsea, Azpilicueta a câştigat nouă trofee: o Ligă a Campionilor, două titluri în Premier League, două trofee Europa League, o Supercupă a Europei, o ediţie de Cupa Mondială a cluburilor, o Cupă a Angliei şi o Cupă a Ligii.

Fundaşul spaniol s-ar putea alătura echipei Atletico Madrid ca jucător liber de contract, deşi înţelegerea lui cu echipa engleză urma să se încheie în anul 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.