Cei 234 de suporteri polonezi care au fost reţinuţi, vineri, după ce s-au bătut între ei la Skopje, unde s-a disputat un meci din preliminariile Euro-2020, au fost eliberaţi şi condamnaţi la achitarea unor amenzi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat un tribunal, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cei 234 de cetăţeni polonezi implicaţi într-o bătaie general în centrul oraşului Skopje nu aveau condamnări în Macedonia de Nord şi în Polonia, ceea ce s-a considerat a fi o circumstanţă atenuantă. Eu au fost condamnaţi la plata unor amenzi de 150 de euro fiecare, a precizat tribunalul, într-un comunicat.

Bătaia a izbucnit, din motive necunoscute, între fanii Poloniei, într-un parc din apropierea stadionului Tose Proeski, unde Macedonia de Nord întâlnea naţionala polonză într-un meci din preliminariile Campionatului European din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.