Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, într-un interviu pentru L’Equipe, că gestul şefului Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, de a o săruta pe gură pe Jennifer Hermoso la ceremonia de după finala CM de fotbal feminin a fost inadecvat şi deplasat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt avocat şi unul dintre vicepreşedinţii FIFA. Cazul său se află în mâinile organismului disciplinar al Federaţiei Internaţionale. Orice comentariu pe care l-aş face ar echivala cu o presiune. Trebuie doar să spun că sunt trist că un astfel de eveniment umbreşte victoria echipei naţionale spaniole. Trebuie să schimbăm lucrurile. Am avut o întâlnire astăzi cu Laura McAllister (vicepreşedintele UEFA) pentru a găsi modalităţi de a schimba modul în care ne comportăm. Trebuie să facem mai mult. Desigur, ceea ce a făcut a fost inadecvat. Ştim cu toţii acest lucru. Sper că el ştie că a fost deplasat”, a spus Ceferin.

El a menţionat că Rubiales este suspendat din toate funcţiile, inclusiv din cea de vicepreşedinte al UEFA. “Este suspendat din toate funcţiile sale, de peste tot. Nu este nevoie să fie suspendat de două ori".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.