Ştefan Târnovanu, portarul echipei naţionale U21 a României, a fost declarat MVP-ul meciului cu echipa Croaţiei şi crede că turneul final a fost un eşec pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe plan personal mă bucur că nu am reuşit să iau gol, dar sunt trist că am părăsit competiţia. Cu echipa aş fi vrut să facem mult mai multe, să ieşim din grupe.

Nu ştiu care sunt cauzele… poate frica, poate nivelul campionatului. Cred că am fost depăşiţi total în primele două meciuri, în seara asta am avut mingea un pic mai mult, dar suntem departe…

Consider că acest turneu finale este un eşec, pentru că nu am marcat şi am obţinut un singur punct”, a declarat Ştefan Târnovanu.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U1, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 după faza grupelor.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.