Mathias Pogba, fratele internaţionalului francez Paul Pogba, a fost arestat miercuri, alături de alte trei persoane, în ancheta provocată de încercarea de extorcare de bani a lui Paul Pogba, a anunţat miercuri presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mathias Pogba s-a prezentat, miercuri, singur la poliţie şi a fost plasat în arest”, a declarat o sursă judiciară apropiată de anchetatorii dosarului, declaraţie preluată de AFP.

Aceeaşi sursă a precizat că unul din cei patru suspecţi audiaţi a fost arestat marţi, iar ceilalţi trei miercuri.Toate aceste arestări au fost dispuse în cadrul anchetei deschise în data de 2 septembrie, la Paris, anchetă ale căreui capete de acuzare sunt tentativă de răpire, ameninţare cu arma, asociere într-o organizaţie criminală, extorcare.

La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias a publicat un videoclip în care promitea dezvăluri despre fratele său, actualul jucător al lui Juventus Torino.

Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate. Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias. Ulterior Paul a spus, în faţa anchetatorilor,, că este posibil ca Mathias să fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani.

Mathias Pogba a declarat, prin avocatul său, că este ”total străin de orice manevră de extorcare a fratelui său, Paul Pogba”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.