Gimnasta Cătălina Ponor s-a clasat, luni, pe locul 7, în finală la bârnă, la Jocurile Olimpice de la Rio, ea bifând a treia finală olimpică la acest aparat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălina Ponor, aflată la a treia finală olimpică la bârnă, a intrat a cincea în concurs şi a fost notată cu 14,000, după ezitări decisive pe parcursul exerciţiului, astfel că s-a clasat doar pe locul 7.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Medalia de aur a fost câştigată de Sanne Wevers (Olanda, 15,466), urmată pe podium de gimnastele americane Lauren Hernandez (15,433) şi Simone Biles (14,733).

Sanne Wevers (Olanda)
Sanne Wevers (Olanda)

La JO din 2004, Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la bârnă, ea având alte patru medalii olimpice în palmares: aur, la sol şi cu echipa (2004), argint la sol (2012) şi bronz cu echipa (2012).

Tot luni, Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul 4 în finală la sărituri (15,449), medalia de aur a probei fiind cucerită de Ri Se Gwang (Coreea de Nord, 15,691), în timp ce în finala de la inele, medalia de aur a fost câştigată de Eleftherios Petrounias (Grecia, nota 16,000).

Ultimul reprezentant tricolor în finale la JO de la Rio este Andrei Muntean, care va performa, marţi, la paralele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.