Atacantul Cătălin Ţîră este noul jucător al formaţiei FC Viitorul, acesta semnând un contract valabil pentru următorii trei ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 24 de ani, Ţîră a evoluat în cariera sa pentru echipele de tineret şi juniori ale cluburilor Dinamo, Lazio şi Udinese, pentru ca apoi să îmbrace tricoul formaţiilor de seniori ADO Den Haag, FC Braşov, Rapid Bucureşti, Concordia Chiajna sau Juventus Bucureşti. FC Viitorul îi urează mult succes lui Cătălin Ţîră şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru.

Tot vineri, FC Viitorul a anunţat transferul jucătorului Robert Băjan, care a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani cu formaţia constănţeană. În vârstă de 22 de ani, Băjan evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a mai jucat în carieră pentru FC Farul, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Pandurii Tg. Jiu. Este de asemenea fost internaţional U19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.