Cartea "Tenisul, Sportul inventat de diavol", scrisă de realizatorul radio Adrian Fetecău, tatăl jucătoarei Irina Fetecău, va fi lansată, sâmbătă, la Târgul de Carte Gaudeamus

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adrian Fetecău vorbeşte în această carte despre  lumea tenisului "mic", afirmând că este un infern din care "evadează" doar cei foarte puternici din punct de vedere mental. Autorul îşi sprijină afirmaţiile pe experienţa sa de tată de jucătoare profesionistă , Irina Fetecău, campioană naţională la senioare în 2016, vorbind cu sinceritate şi fără ipocrizie despre toate "caznele" trăite pe lângă terenul de tenis timp de mai bine de 16 ani, se arată într-un comunicat transmis News.ro.

"Cartea poate citită ca una de aventuri, multe pagini fiind mai mult decat surprinzătoare, cu tensiune şi răsturnări de situaţii, dar poate fi şi un "indrumar" pentru cei care intenţionează să-şi dea odraslele la tenis, neştiind, însă, ce-i aşteaptă...Un consum nervos, un volum de muncă şi... un efort finaciar incredibile!", notează sursa citată.

Lansarea are loc sâmbătă, la ora 14.30, la Târgul de Carte Gaudeamus - standul Editurii Corint.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.